Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pénzérmék száma

Főoldal » Általános iskola » Matematika
441
Mennyi pénzem lehet, ha 3 darab pénzérmét kaptam vissza a 200 ft-ból, amikor vettem egy könyvet. 80 15 150 90 55
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
80 = 50+20+10 lehet

15 = 5+5+5 lehet

150 = 50+50+50 lehet

90 = 50-20-20 lehet

55 = nem tudod felbontani 3 érmére (50+5 vagy 20+20+10+5)

Nem az a kérdés, hogy mennyi nem lehet?
0