Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Arány arányosság

Főoldal » Általános iskola » Matematika
475
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Arány arányosság
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1 óra 4 perc az 1 és `1/15` = `16/15` óra

`3/5` = `9/15` óra

`16/15` óra alatt megtesz 80 km-t, akkor

`9/15` óra alatt `9/16*80` = 45 km-t tesz meg.
0

Hogy lesz 1 1/15 ? Köszi
0