Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
449
Képet csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A= 0.01 `km^2` = 10000 `m^2`

l = 30 cm=0,3 m

V = `A*l` = `10000*0.3` = 3000 `m^3`

1 GW = `10^9` W = `10^(12)` mW

1 mW = `10^(-12)` GW
Módosítva: 6 éve
0