Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
506
Csatolom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.

600 diák/30 (diák/osztály) = 20 osztály

20 osztály * 5 óra/nap = 100 óra/nap

100 óra/nap : 4 tanári óra/nap = 25 tanár


2.

Egyenlet:

2(x+2)-2(x-2) = x

x = 8
0