Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat!

Főoldal » Középiskola » Matematika
951
Számítsuk ki az AB távolságot,ha A(-2; -5) B(7; -10)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Két pont távolsága:

d= `root()((x_2-x_1)^2+(y_2-y_1)^2)` = `root()((7-(-2))^2+((-10)-(-5))^2)` = `root()(9^2+(-5)^2)` = `root()(81+25)` = `root()(106)` = 10,3
0