Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szorzás, osztás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
484
Menyit érnek az ábrák, kérlek segitsetek. Köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=65 -> 9x3+2x5+4x7
b=58 -> 3x2+3x4+5x8
c=101-> 4x11+1x9+8x6
Módosítva: 6 éve
0