Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házim

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
396
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`F_1` = `(k*Q_1*Q_2)/r^2`

`F_2` = `(k*Q_1*Q_2)/(r/2)^2` = `4*(k*Q_1*Q_2)/r^2` = `4*F_1`

D, négyszeresére nő
0