Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házim

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
398
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
A = `5*10^(-6)` `m^2`

R = `U/I` = `rho_(Al)*l/A`

`rho_(Al)` = `1/G` = `2.78*10^(-8)` `Omega*m`

l = `(U*A)/(rho_(Al)*I)` = `(0.1*5*10^(-6))/(2.78*10^(-8)*5)` = 3,6 m
0