Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házim

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
399
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, ellenállás, áram, elektrosztatika
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
1)
`1/R+1/(2*R)+1/(3*R)=1/R_1`
`6/(6*R)+3/(6*R)+2/(6*R)=1/R_1`
`R_1=6/11*R=0.5454*R`
2)
`1/(R+R/2)+1/(R/2+R)=1/R_2`
`2*1/((3*R)/2)=1/R_2`
`R_2=3/4*R=0.75*R`
`color(red)"3)"`
`R+R/2+R/3=R_3`
`(6*R+3*R+2*R)/6=R_3`
`R_3=11/6*R=1.833*R`
4)
`R_4=4/3*R=1.33*R`
Módosítva: 6 éve
1