Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Exponenciális egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Sziasztok. Tudnátok segíteni ebben a feladatban?

4×3^x - 9×2^×=5×6^x/2

Válaszaitokat előre is köszönöm. :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Mi akar lenni ez a feladat?
(4 * 3^(x)) - (9 * 2^(x)) = (5 * 6^(x) / 2) vagy (4 * 3^(x)) - (9 * 2^(x)) = (5 * 6^(x / 2))
vagy valami más ?
0