Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
611
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Mi a feladat vele?

Ha át kell alakítani:

(x + 4)² + (y - 3)² - 4 = 0
0

Az egyenletből látszik (amit az előbb írtam), hogy a kör középpontja x=-4, y=3 pontnál van. A sugara pedig 2 hosszú.
Ne zavarjon meg a képen, hogy az x csökken, te az origótól balra ábrázold, mert x negatív!!
Módosítva: 9 éve
0