Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

100N erővel 4m-en taszítunk egy szekrényt, mekkora a súrlódás?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
408
100N erő kifejtésével egyenes vonalban és egyenletesen taszítunk egy szekrényt 4m távolságon. Mekkora a súrlódási erő mechanikai munkája?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, Newton, súrlódás, méter, mechanika, dzsul, mechanikai
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = `F*s` = `100N*4m` = 400 J
1