Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Abszolút érték

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2347
Mit nevezünk egy racionális szám abszolút értékének?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Nulla és pozitív szám abszolút értéke ÖNMAGA, a negatív számokat pedig ellenkező előjellel kell venni. |6|= 6, |-6| = 6, |x| = x ha x=0 vagy x>0, |x|= - x ha x<0 !
2