Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
917
Sziasztok! Mennyi
4cm és 1 dm?
0.5 l és 2 l?
45,5 dkg és 182 kg aránya?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(4cm)/(1dm)` = 0.4 = 2:5

`(0.5l)/(2l)` = 0,25 = 1:4

`(45.5dkg)/(182kg)` = `0.455/182` = 0,0025 = 1:400
0