Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
2340
Egy 230V-os hálózati feszültséggel működő hősugárzón 8,6A erősségű áram folyik. Mennyi a fogyasztása 3 óra alatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = `U*I*t` = 230*8.6*3` = 5934 Wh
1