Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell megoldani?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5.

1.5-2.45 = -0,95

6.

x-125,65 = 17,435

x = 17,435+125,65=143,085

7.

4,8962-x = 0,1038

x = 4,8962-0,1038=4,7924

8.

x+0,7 = 1,35

x = 1,35-0,7= 0,65

9.

x-1,2=0,88

x = 0,88+1,2 = 2,08

10,

x*25 = 10000

x = `10000/25` = 400

11.

`x/5` = 10000

x = `10000*5` = 50000

12.

`x*(-5)` = 100

x = `100/(-5)` = -20

13.

`x/45` = -9

x = `(-9)*45` = -405

14.

`x/(-25)` = 5

x = `5*(-25)` = -125
0