Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Középiskola » Matematika
457
Sziasztok valaki leirná a levezetést a megoldásokkal együtt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, = `28a^2-12a`

c, = `6a^3+3a^2-21a`

e, = `6x^3-3x^2-8x+15`

b, = `6x^3-9x^2+21x`

d, = `-6a^2+13a-6`

f, = `8x^4+14x^3+3x^2-5x-2`
0