Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Oldalszámitás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
566
Mekkorák az egyenlő szárú háromszög szárai, ha az alapja 4cm hosszú és az alapon fekvő szögei 45°-osak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A háromszög derékszögű, melynek az átfogója 4 cm.

a² + a² = 4²

a² = 8

a= `root()(8)` = 2,83 cm
0