Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8 cukorkas zacskoban 200 cukorka van hanycukorka van 25 ugyanojan zacskoban,

Főoldal » Középiskola » Matematika
465
egy fold terulete 3traktor 600 ora alat szant fell menyi ido alat szantana fel 5 traktor . egy butor uzletben 6 fotel 2 szek 2700 lej valamint harom fotel 1800 lej menyibe kerul egy fotel es egy szek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
segitseget kerek aki tudgya segitsen koszonom elore
0

200:8=25
1=25
25*25=625
Tehát 25zacsiba 625 cukorka van
0

Traktor
3=600
5=?
600:3=200
1=200
5=200:5=40
Tehát 5 traki 40 óra alatt
Tehát
0