Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tört

Főoldal » Középiskola » Matematika
1777
Mennyi az 1/5 ²*x kifejezés értéke, ha x = –1? .
Itt 1/5 a másodikon szorozva x-szel lenne.
Nekem [tort]2/10[/tort - ed jött ki.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
behelyettesítesz: (1/5)^2*(-1)=-(1/5)*(1/5)=-1/25
Módosítva: 9 éve
0