Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS SEGÍTSÉG KÉRNÉK

Főoldal » Általános iskola » Kémia
900
Néhány anyagot sorulunk fel. Írd le égésüket anyagnevekkel!
kén, szén, vas, magnézium
kén+...=
szén+... =
vas+...=
magnézium+...=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
kén+oxigén = kén-dioxid

szén+oxigén= szén-dioxid

vas+oxigén = vas-oxid (vas(II)-oxid vagy vas(III)-oxid) )

magnézium+oxigén = magnézium-oxid
1