Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
960
120db Mikulás-csomagot 5Mikulás 1,2ora alatt készít el.Mennyi ideig tart a 120 csomag elkészítése, ha 6-an,10-en,12-en vannak.



Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ugyanezt a mennyiséget 1 mikulás ötszörannyi, azaz `1.2*5` = 6 óra alatt csomagolja.

6 mikulás hatodannyi idő alatt csomagolja, `6/6` =1 óra alatt.

10 mikulás tizedannyi idő alatt csomagolja, `6/10` = 0,6 óra alatt.

12 mikulás tizenketted annyi idő alatt csomagolja, `6/12`= 0,5 óra alatt.
1