Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2:(2×2)+(2+2×102):103=

Főoldal » Középiskola » Matematika
394
2+2:×2×2+2×2:2+2:(3×2+2)-4×2=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2+2:2×2+2×2:2+2:(3×2+2)-4×2=
2+2+2+2:8-4*2
6+2/8-8
-2+2/8
14/8

2:(2×2)+(2+2×102):103=
2:4+208:103



0