Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2:(2×2)+(2+2×102):103=

Főoldal » Középiskola » Matematika
385
2+2:2×2+2×2:2+2:(3×2+2)-4×2=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2+2:2×2+2×2:2+2(3×2+2)-4×2=
6+2=8(zárójeles)
Osztás szorzás balról jobbra
2+2+2+2+6-8=4×2=8
8+6-8=plusz nyolc mínusz nyolcal egyszerűsiteni tehát 0+6=6


Tehát az eredmény 6.

Remélem segitet.
1