Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2:(2×2)+(2+2×102):103=

Főoldal » Középiskola » Matematika
452
2+2:2.2+2×2:2+2:(3×2+2)-4×2=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
amennyiben a 2.2=2,2
akkor 2+(2:2,2)+2*2/2+2/(3*2+2)-4*2=
2+0,91+2+(1/4)-8=
4+0,91+0,25-8=-4+1,16=2,84
Módosítva: 6 éve
0