Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fejtörő

Főoldal » Általános iskola » Matematika
892
2m 60cm vászonból szoknyát és blúzt varrnak.Mennyi anyagra van szükség a szoknya varrásához ha a szoknyához 20 cm híján kétszer annyi vászon kell mint a blúzhoz.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2m 60cm = 260cm
Blúzhoz 93.33cm kell
Szoknya pedig 166.66
93.33+166.66=259. 99=260
166.66+20=93.33*2
186.66=186.66

1