Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Fogalmazás

381
Sziasztok!
Azt a házi feladatot kaptam, hogy írjak egy fogalmazást életem legjobb vagy legrosszabb napjáról. Kitalált is lehet, de még így sincs hozzá semmilyen ötletem. 10-12 mondatot kellene írni. Nagyon szépen megköszönném, ha valaki segítene. Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Magyar nyelv

Válaszok

2
Szia!
Ha már lehet kitalált is, írhatnál egy külföldi nyaralásról, hogy mennyiben másabb, mint egy belföldi.
Leírhatnád például, hogy milyen ételeket ettetek, milyen helyeket jártatok, mennyire voltak segítőkészek az emberek, ha valamiben segítségre szorultatok.
2

Balatoni nyár(cím)

Augusztusban a családommal elmentünk a Balatonra.(bevezetés)
(Tárgyalás)egy hétre mentünk.rengeteget voltunk a vizben ahol sokat játszottunk.Mindig a parton ebédeltünk én általában gyrost ettem.Délután röplabdáztunk egy kicsit.Estére pedig egy jó kis filmet néztünk és persze kellett hozzá a pockorn is.A 3.napon meg is mertem egy ugyanúgy ott nyaraló lányt/fiút nagyon jól ki jöttünk egymással.a két családban a szülök is megtalálták a közös hangot.
(Befejezés) Az utolsó nap még kipróbálruk a vízilabda és utána mentünk elköszöni a lánytól és a családjától.Végül telefonszámot cseréltünk és elindultunk haza.Remélem segitet

1