Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy tisztason mokusok es verebek jatszanak oszesen 15 fej es 50 lab

Főoldal » Középiskola » Matematika
725
hany mokus es hany vereb van
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x+y=15--> 15-x=y
4x+2y=50
4x+30-2x=50
2x+30=50
2x=20
x=10
y=15-10=5
1