Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2553
Mennyi idő alatt ér a földre a nap felszínéről induló fény, ha a föld-nap közepes távolság 150 millió km, és a fénysebesség 300.000km/s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
t = `s/v` = `150000000/300000` = 500 s = 8 perc 20 másodperc
1