Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
459
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
4 es feladat
0


a, `101_2` = 4+1=5

b, `1110_2` = 8+4+2=14

c, `11000_2` = 16+8=24

d, `11010_2` = 16+8+2=26

e, `100110_2` = 32+4+2=38

f, `110111_2` = 32+16+4+2+1=55
0