Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Emeld ki a kozos tenyezot majd szamitski 29*93+29*9-29*2=

Főoldal » Középiskola » Matematika
445
az oszes ketjegyu termeszetes szamok szama. 89 90 99 91
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`29*(93+9-2)` = `29*100` = 2900

90 a helyes válasz. (10-tól 99-ig van 99-10+1= 90 db szám)
2