Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Forgásszög

Főoldal » Középiskola » Matematika
2805
Adja meg az összes olyan forgásszöget fokokban mérve, amelyre a k (x)= 5/cosx . kifejezés nem értelmezhető! Indokolja a válaszát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Akkor nem értelmezhető, ha cos(x)=0, vagyis x=π/2 + k*π, ahol k tetszőleges egész szám.
0