Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ebben a fizika feladatnak a részletes megoldásában kellene segítség!

Főoldal » Középiskola » Fizika
1247
Az emberi haj növekedésének sebessége 40 cm/év
Mennyit nő a haj egy nap alatt?

Köszönöm előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, fizika, segítség, sebesség, mozgás
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
l = `40/365` = 0,11 cm = 1,1 mm
0