Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol forditas. SOS!!!!!

347
Valaki le tudna forditani nekem ezt a szoveget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Jártál valaha a Zarában?
Valószínűleg igen, hiszen ez az egyik leggyorsabban növő ágazat a világon. A zara tulajdonosa Amacio Ortega. Ő a leggazdagabb ember Spanyolországban, de csak páran ismerik magát valójában. Csak 2 eredeti kép van róla és ritkán ad interjúkat. Mindazonáltal hogy ő multimilliomos üzletember, nem úgy néz ki mint egy multimilliomos üzletember, nem szeret öltönyöket és nyakkendőt viselni, inkább farmert és inget hord.
Mikor fiatal volt, eladóként dolgozott egy ruha boltban, de mindig saját üzletről álmodozott. -ban elkezdett egy kis vállalkozást, ami női pizsamákat gyártott. -ban 40 évesen megnyitotta a saját ruhaboltját egy spanyol észak nyugati kis városban La Crouna-ban, amit Zara-nak hívtak. Mostmár a Zarát megtalálhatod mindenhol a világon, New Yorktól Moszkváig és Szingaúrig. Szóval miért is szerencsés a Zara?
A fő ok ami a Zara sikerességében van az az hogy elképesztő gyorsasággal reagált a legújabb divatokra és olyan ruhákat gyártott amik divatosak voltak de drágák. Zara új vonalat teremtett 3 hét alatt. Más gyáranak ez 9 hónapig tartott. A ruhák hétről- hétre cserélődtek- így a vásárlók visszajöhettek/visszakövethették hogy mi az új. Ez 20 ezer új ruhát "teremtett"-és egy sem maradt tovább az üzletekben 1 hónapnál tovább.
Szóval ha meglátsz egy új dzsekit vagy szoknyát, ami megtetszik a Zarából, siess és vedd meg mert nem lesz ott sokáig.
Remélem érthető a szöveg és helyes is :)
0