Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

"Többet ésszel,mint erővel"

Főoldal » Általános iskola » Matematika
461
a) 47,3-(-68,4)-28,4+52,7
b) (-28,8)+104,6+53,4-46,2
c) 19/3tort + 25/3tort -1/3tort - (- 2/3tort )
d) 0,5 - 47/6tort - 1/6tort + 5/2tort
e) ( -5/tort ) * 6/25tort - 2 1/3tort : 14/5tort
9 * (2/5tort a negyzeten) - 7 * (2/5tort a negyzeten)
Köszönöm előre is.:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A=140
B=83
C=15
D=-5
Ezeket tudtam remélem ez is segít
Egyébként töltsd le a photomath-ot az a törtet is kiszámolja.
1