Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
628
Egy szallason 14 szoba van osszesen 51 ferohely. 3 es 4 agyas szobak vannak. Hany 4 agyas szoba van
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Van x 3 ágyas és 14-x 4-ágyas

3x+4(14-x) = 51

x = 5

5 db háromágyas és 14-5=9 db 4ágyas.
0