Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

1560:(30-3×5)-576 :48×7=

Főoldal » Középiskola » Matematika
507
288: 18= 432+{18×[(1498:14-4×25)×32+636:106]}:10=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
288: 18= 16

432+{18×[(1498:14-4×25)×32+636:106]}:10=

432+{18*[(107-100)*32+6]}:10=

432+{18*[7*32+6]}:10 =

432+{18*[224+6]}:10 =

432+{18*230}:10=

432+414 = 846
0