Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Surgos

Főoldal » Középiskola » Matematika
449
Marcius 8 alkalmabol Bea rozsacsokrot Luca freziacsokrot Attilla tulipancsokrot ajandekozott edesanyjanak Osszesen 39 szal viragot ajandekoztak
Kettovel tobb tulipan volt a viragok kozott mint frezia illetve kettovel tobb frezia mint rozsa.
Hany szal viragot ajandekoztak mindenik fajtabol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x legyen a rózsa, x+2 a frézia; x+4 a tulipán

x+(x+2)+(x+4) = 39

3x+6 = 39

x = 11

11 rózsa, 13 frézia, 15 tulipán.
0