Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem tudom

Főoldal » Középiskola » Matematika
457
Kerlek segitsetek ami be van karikazva
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Előre is köszönöm
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5.

3x versenyző volt mögötte, x versenyző előtte:

3x+x+1 = 37

4x+1 = 37

4x=36

x=9

9 versenyző volt előtte, Pisti a tizedik lett.
0