Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
616
Mekkora erő hatására lesz a forgatónyomaték 500 N×m,ha az erő hatásvonala 0,5 m távolságra van a forgástengelytől?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
M=F·k

F=M/k=500/0.5=1000 N
0