Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy apa es fia egyut 50 eves az apa 26 evel idoseb a fianal hany eves az apa es fia,

Főoldal » Középiskola » Matematika
554
ha 3kg alma es 9 kg paradicsom oszesen 81 lej akor menyibe kerul 2 kg alma es 6 kg paradicsom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`81/3*2`= 54 lejbe kerül.

apa x éves, fia x-26 éves

együtt x+x-26 =50

x= 38; apa 38 éves, fia 38-26=12 éves.
0