Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy szamot meg novelunk 512 az eredmenyt megnoveljuk 7 szer , igy 4200 kapunk hatarozatok meg az eredeti szamot

Főoldal » Középiskola » Matematika
460
egy szamot megnovelve 5 el az eredmenyt az eredmenyt el osztva 6 al 11 kaptunk vizsgaljatok meg hogy megkapjuk e ugyan eszt az eredmenyt ha csokentjuk az eredeti az eredeti szamot 6 es az eredmenyt elosztjuk 5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A címben szereplő kérdésre:


(x+512)*7 = 4200

x+512 = 600

x = 88
1