Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy szamot megnovelunk 512 az eredmenyt az eredmenyt megnoveljuk 7 szer igy 4200 kapunk hatarozatok meg az eredeti szamot

Főoldal » Középiskola » Matematika
378
egy szamot meg novelve 5 az eredmeny elosztva 6 al 11 kapunk vizsgaljatok meg hogy meg kapjuke ugyan azt az eredmenyt 11 ha csokentjuk az az eredeti szamot 6 es az eredmenyt elosztjuk 5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

(x+5)/6 = 11

x+5 = 66

x = 61


b,

(x-6)/5 = 11

x-6 = 55

x = 61
0