Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Fizika
649
Egy motorkerékpár izzólámpáján 1perc alatt 150 C nagyságú töltés áramlik át.
Mekkora erősségű elektromos áram halad át az izzó?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Q=I·t

I=`Q/t` = `150/(1*60)` = 2,5 A
0