Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Kémia 10.osztály

Főoldal » Középiskola » Kémia
461
A képen csatolt feladat megoldásában kellene segíteni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Mint az előzőnél:

`75/12` = 6.25

`25/1` = 25

C:H = 1:4

Igen, megállapítható, csak egy ilyen szénhidrogén van, a metán (`CH_4`).
1