Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Kémia10 SOS

Főoldal » Középiskola » Kémia
480
A képen csatolt feladat megoldásában kellene segíteni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`C_xH_y`

A legegyszerúbb, ha a molarányokat vizsgáljuk meg.

`85.7/12` = 7,1417

`14.3/1` = 14.3

C:H = 1:2

Ez több szénhidrogénre is igaz, többek között az alkénekre `C_nH_(2n)`.
1