Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Milyen szögben metszi az y=x^2 parabolát az x=3 egyenes?

Főoldal » Középiskola » Matematika
502
A megoldás megvan, de semmit nem értek belőle. Valaki el tudná lépésről lépésre magyarázni?
Képként csatolom amit írtunk róla a füzetbe.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
deriválás, Emelt szint
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha az alapokat nem érted, egy videót ajánlok:
https://www.youtube.com/watch?v=CPrqCkcd9Dw
Ha érted, akkor a kép megválaszolja:
0