Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
793
A 90km/h sebesseggel szaguldo szemelyauto.a)Hany metert tesz meg oranketnt.b)hany metert tesz meg masodpercenkent.c)hany kilometert tesz meg orankent.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a, v = 90 `(km)/h` = 90000 `m/h` óránként 90000 m-t tesz meg.

b, v = 90000 `m/h` : 3600`s/h` = 25 `m/s`

c, v = 90 `(km)/h` óránként 90 km-t tesz meg.
0