Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Levegő sűrűsége

Főoldal » Általános iskola » Fizika
816
A levegő sűrűsége 1,29 kg/m³.A tanterem térfogata 3000m³. Mekkore a tanteremben lévő levegő tömege?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m = `rho*V` = `1.29*3000` = 3870 kg
0