Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
825
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
a) megoldás mellékelve

b)
2*sin2x*cosx-1=cosx-2*sin2x
2*sin2x*cosx+2sin2x=cosx+1
2*sin2x*(cosx+1)=cosx+1
2sin2x=1
sin2x=1/2
Módosítva: 9 éve
1

Csatoltam képet.
1

Ehhez a nagyon szép megoldáshoz én is csatolok egy képet:
1